ELS PROGRAMES / DISSENYS

Per dissenyar el derrer programa un nombrós grup d’alumnes i exalumnes de l’escola Municipal d’Art Gaspar Camps van fer una marató de disseny el dia 20 de juny, per treballar el cartell de la Festa Majord’Igualada a l’edifici de La Bella. En una jornada intensiva, de les 8 del ma a més enllà de les 8 del vespre, es va organitzar un “workshop” per escollir cartell, sota la tutoria del reconegut dissenyador Enric Jardí i Soler; un dissenyador barceloní que ha fet diversos treballs d’imatge corporativa (el Campionat Mundial de Natació de 2003, l’agenda del MACBA, el canal de cinema CTK i l’Editorial Columna), il·lustracions en premsa (La Vanguardia, Público, The New York Times). Hi ha col·laborat també en el redisseny dels diaris Chicago Reader i el Boston Phoenix. L’any 2009 va rebre el Premi Nacional de Disseny que atorga la Generalitat de Catalunya.És director del màster de pograa avançada de l’escola Eina, associada a la UAB, i professor de l’escola Elisava (des de 1988) i del màster en direcció d’art en publicitat dela Universitat Ramon Llull.L’acvitat ha rebut el suport de l’Ajuntament d’Igualada i del Grup Carles. El cartell de la Festa Major d’enguany escollit va ser l’obra d’Adrián Haro Vergara, que ha volgutplasmar la gent que fa possible la Festa Major, a aquells que hi ha a sota de les figures que ballen i ens entretenen. Tenim representada la tradició per una banda i la festa per l’altra. El cromasme ha estat escollit per evocar aquests aires tradicionals i la pogramació juga un paper per tal de donar importància a la il·lustració.

Adrián Haro Vergara va néixer el 12 de maig de 1997 a Olesa de Montserrat. Actualment viu a Òdena i aquest curs ha nalitzat la formació a l’Escola Municipal d’ArtGaspar Camps. Des de pet, per influència familiar, va tenir molt interès pel dibuix i la pintura, i mai ho va deixar. El principal pla que té per al futur és “aprendre tot el que pugui i seguir creixent com a dissenyador”.

Aquest va ser el programa de la festa major del 2018.

Durant tots els anys que s’ha realitzat la festa major s’ahn anat realitzant diferents dissenys dels programes informatius.

……………………………………………………………………………………..Aquí teniu alguns dels dissenys de l’any 2017, del 2016 i del 2015.