LES DIFERENTS ACTIVITATS

En la festa major d’Igualada hi podeu trobar activitats molt diverses, per diferents edats i de diferents temàtiques. La festa està pensada per entretenir i divertir als espectadors, tot i que , originalment la festa es va fa per benerar al sant, i durant els anys s’ha anat perden aquesta costum, a causa de que ara s’espera més divertirse i pasar bones estones.

Sempre es troben les activitats en el programa, normalment les activitats son les mateixes any rere any, però a vegades pot variar alguna d’elles.

Cada any es fa un programa, al qual estan presentades totes i cada una de les diferents activitats de la festa. Poden variar segons l’any i de la disponibilitat de la gent que hi participa. Hi ha activitats pensades per nens petits i fins i tot per als mes grans de la família!

Al inici ja em parlat una mica de les activitats mes característiques de la Festa major d’Igualada, però ara explicarem moltes mes que es van fent durant els dies de festa i també com han anat canviant en el pas dels anys.

Al inici ja em parlat una mica de les activitats més característiques, però ara explicarem algunes de interesants i populars. Si voleu veure totes les activitats de aquest darrer any (2018) entreu a aquesta pagina on surt el programa digital: http://www.igualada.cat/ca/regidories/promocio-cultural-rel-institucionals/cultura/esdeveniments-culturals/festa-major-digualada

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *